Nyhetsbrev augusti 2023

Hej grannar!

Hoppas alla haft en fin sommar hittills. Den nya styrelsen har kommit igång med arbetet igen efter ett kort uppehåll i juli.

Några av er kanske har märkt att vi har en entreprenör på plats som påbörjat arbetet med installation av den nya elservisen. Nacka Energi ska dra fram nya ledningar från elskåp till vår fastighet och Lennströms El arbetar inne i vårt hus med att sätta upp den nya servisen. När det hela i ett sista steg ska kopplas in kommer de lägenheter som drabbas av strömavbrott få besked om detta från Lennströms. Det gäller alltså delar av fastigheten som stängs av vid olika tillfällen, allt för att undvika längre avbrott för oss alla.

Avgiftsökning från och med nästa månad
Som aviserats i förra nyhetsbrevet så har vi nu formellt fattat beslut om en avgiftsökning om 5% med start oktober. Det betyder att vi alla kommer att se ökningen på septembers avi från Nabo.

Vi har också påbörjat ett arbete med att få några av våra lokaler uthyrda igen. Först ut till annonsering är rummet som kallas ”Jupiter” i 9B, där vi har haft några årsstämmor bland annat. Sprid gärna annonsen om ni känner någon intresserad, det är ett rum på 27kvm som kan användas för lager, förråd eller arkivverksamhet och annonsen finns här: https://www.abc-annons.se/Lager-forrad-arkiv-pa-27kvm-i-centrala-Nacka_407717.htm

Som några av er märker kommer detta nyhetsbrev nu även på e-posten! De utav er som registrerat er e-post hos Nabo får automatiskt utskicket. Vill du också få nyhetsbrevet till din e-post? Gå in på föreningens hemsida talliden7-9.bostadsratterna.se och registrera dig. Vi kommer självklart även fortsättningsvis att sätta upp nyhetsbrevet i portarna. 

Välkomna att kontakta styrelsen om ni har några frågor eller funderingar: brftalliden79@gmail.com

Varma hälsningar☀️
Styrelsen