Nyhetsbrev - oktober 2023

Får vi komma hem till dig? Då kan du få ett mätbevis!

Vi kommer att utföra en areaberäkning av boarea och uthyrningsbara lokaler i hela föreningen. Detta eftersom det inte mätts upp vad vi vet sedan huset byggdes, och en första mätning gett en indikation på att vi har en yta som är mer än 3 procent större än vi trott! Det är positivt för vår belåning per kvm, när vi säljer föreningens hyresrätter med mera. Vi behöver er hjälp i hus 9! Mätning kommer att ske den 25-26 oktober, vi behöver då komma in i varje lägenhet på bottenplan i 9A och 9B samt i en lägenhet av varje lägenhetstyp på våning 1-3 i 9A och 9B. Det enda ni behöver göra är att kontakta oss och lämna en extranyckel till styrelsen om ni inte är hemma den aktuella tiden, vi kommer då släppa in en diplomerad areamätare för mätning under de aktuella datumen på en mer exakt tid som vi meddelar innan, mätningen tar ca 10-15 minuter. Endast de lägenheter som mäts kommer att få ett eget mätbevis (kan t.ex. användas vid försäljning). Kontakta oss på brftalliden79@gmail.com om du vill få din lägenhet uppmätt, vi kommer bara mäta en av varje typ på vå 1-3 så det är först till kvarn.

Behöver du extra förvaring?
Medlemmar i föreningen kommer inom kort att få möjlighet att hyra extra förråd i husen till under marknadspris. Det kommer att finnas ca 5 förråd i varierande storlek till uthyrning och först till kvarn gäller. Kontakta styrelsen om intresse finns!

Hjälp med brandskydd
Brandskyddsansvarig i styrelsen är Aina Ehlde, vi eftersöker nu någon som skulle vilja hjälpa till med det praktiska i brandskyddsarbetet tillsammans med Aina. Det handlar t.ex. om att gå brandskyddsrond ett par gånger per år. Har du lust att hjälpa till och vill veta mer? Kontakta då Aina på aina.ehlde@gmail.com

På tal om brandskydd: glöm inte att släcka ljusen i denna mysiga årstid, och se till att testa din brandvarnare.

Hälsningar från styrelsen