Nyhetsbrev - mars 2024

Hej grannar!

Styrelsen jobbar på bland annat med att uppdatera fastighetens underhållsplan, förberedelser för stamventilsbyte i vår, planerar städdag och årsstämma, fixar löpande underhåll i fastigheten med mera. Vi har även haft besök på ett styrelsemöte av Leif och Kristina som är intresserade av att vara med i styrelsen vid nästa val. Det finns fortfarande platser kvar om fler är intresserade!

Uthyrning av lokaler
Äntligen har vi fått ett par utav föreningens tomma lokaler uthyrda, detta inbringar oss stabila 123.000kr extra per år i hyror. Sedan tidigare har vi även två mindre lokaler som inbringar ca 32.000kr/år. De lokaler som nu hyrts ut är så kallade ”Jupiter” på källarplan i 9B och garaget. Jupiter hyrs av en privatperson som förrådslokal och garaget hyrs av två privatpersoner för lager och mekande. Vi har fortfarande en förrådslokal kvar på 12kvm som vi vill hyra ut, sprid gärna annonsen som finns här: https://www.abc-annons.se/12kvm-lokal-i-centrala-Nacka-uthyres-forrad-lager-arkiv_409134.htm
Det finns fortfarande möjlighet för dig som boende i föreningen att hyra ett extra förråd i källaren på 9B på 2 kvm för 270kr/månad. 

Save the dates
Städdag blir den 1 juni kl 10:00-13:00
Årsstämman blir den 18 juni

Vi ses!
Hälsar Styrelsen, brftalliden79@gmail.com